Produkter från KG List

Visselblåsning

VISSELBLÅSNING

Whistleblowing, eller visselblåsning på svenska, innebär att en anställd inom ett företag, organisation eller myndighet informerar ledningen att något oegentligt sker. Termen gäller även när en person utanför organisationen slår larm till ledning.

Surewood Industries och dess bolags ambition är att ha en hög transparens och ett gott utvecklat system för att både anmäla och hantera eventuella oegentligheter eller misstanke om sådana. Genom detta förhållningssätt och tillhandahållande av visselblåsning-system minimerar vi risker att allvarligt skada företaget, organisationen eller dess medarbetare.

För anmälan avseende verksamhet som rör KG-List eller något annat av Surewood Industries bolag kan du antingen maila whistleblower@surewood.se eller använda detta webbformulär. Formuläret gör att du kan lämna meddelande anonymt om du så önskar. Tänk dock på att så tydligt som möjligt beskriva ärendet du vill uppmärksamma.

Vi tackar för ditt engagemang!Ta del av våra senaste nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från KG List, ta del av aktuellt lagersortiment, inspirerande projekt och mycket annat.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.