KG List - jobba hos oss

Jobba hos oss

VILL DU VARA EN DEL AV VÅRT TEAM?

Sedan 1951 har vi arbetat med lövträ i olika former – limfog, treskikt, lister och komponenter. Det hade inte varit möjligt utan engagemanget från våra fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs i strävan att fortsatt skapa framtiden för våra kunder.

Mångfald och jämställdhet

Mångfald är en nyckel till framgång. Vår strävan är att KG Lists medarbetare ska spegla den mångfald som finns i samhället. Vi är övertygade om att arbetsplatser som präglas av mångfald är bra för våra kunder och för vår verksamhet.

Vår företagskultur

På KG List är vi stolta över vår företagskultur som präglas av kvalitet, lojalitet och arbetsglädje. För att bli en del av vårt team är det viktigt att du kan identifiera dig med vår kultur och lever i enlighet med denna.

Är du intresserade av att jobba med oss på KG List AB?Är du student?

Praktikplats
Vi samverkar med skolor där praktik inom vår bransch omfattas i utbildningen. Vi strävar efter att din praktiktid ska bli både intressant och lärorik och för att du ska få en bild av hur det är att arbeta på vår arbetsplats. Du knyter också viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Examensjobb
Hos oss har du möjlighet att skriva ditt examensarbete. Vi har en spännande verksamhet, som ger möjlighet att hitta intressanta ämnesområden och frågeställningar att inspireras av. 

Välkommen med din förfrågan!

LÄS MER

”Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Alla ska känna sig behövda, trygga och ges möjlighet att utvecklas hos oss. För när våra medarbetare växer, växer också KG List.”

MATHIAS HENELL, PRODUKTIONSCHEF


Ta del av våra senaste nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från KG List, ta del av aktuellt lagersortiment, inspirerande projekt och mycket annat.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.