Branscher

Råvara från svenska
skogar - Treskikt från KG list

VI HAR RÄTT LÖSNING FÖR DIN BRANSCH

KG List är Sveriges ledande tillverkare av limfog i lövträ. Från fabriken i Norrhult mitt i Småland levererar vi produkter av högsta kvalitet till våra kunder i branscher som kök, möbel, bad, snickeri, dörrar, fönster och trappor. Vår flexibilitet gör oss också till en stark underleverantör till objektmarknaden.

trapptillverkare

Trapptillverkare

KG list levererar komponenter i massivträ till trapptillverkare i hela landet. Som Sveriges ledande tillverkare av limfog i lövträ kan vi optimera materialutbytet och få fram en formstabil produkt med unika egenskaper, helt anpassad efter kundens önskemål.

möbeltillverkare

Möbeltillverkare

För våra kunder i möbelbranschen är en jämn kvalitet med hög finish alltid av största vikt. I våra processer strävar vi efter att tillföra ett mervärde till slutprodukten och lägger stor vikt vid kvalitetssäkring av våra leveranser. Vår erfarenhet gör att vi även är ett stöd i produktutvecklingen, där vi kan tillföra värdefull kunskap kring materialval och utformning av möbeldetaljer. Miljöcertifierad skogsråvara och produktion ger dig möjlighet till en miljömärkning av slutprodukten, som ett led i att höja produktvärdet.

köksinredning

Köksinredning och bad

För våra tillverkare av köksinredning och badrumsinredning är vi en långsiktig och stabil samarbetspartner. Stor kunskap om massivträ och limfog i kombination med en effektiv maskinpark gör att vi har kapacitet att producera stora serier helt efter kundens önskemål. Med råmaterial i helstav, fingerskarvat eller i kombination med olika skivmaterial hjälper vi er att uppnå rätt produktegenskaper. Berätta om era behov så visar vi möjligheterna med svenskt lövträ.

dörr

Dörr- och fönstertillverkare

Dörr- och fönstertillverkare ställer höga krav på massiva, formstabila material som ska tåla tidens tand och vardagslivets bruk. På KG List har vi kunnandet och kapaciteten att ta fram just de produktegenskaper som kunden efterfrågar. Certiferiad råvara från svensk lövskog, sågad och bearbetad med precision, gör att vi kan garantera en produkt med hög kvalitet, hållbarhet och finish. Kontakta oss så berättar vi om möjligheterna med lövträ.

bygg

Bygg

KG List är en leverantör av kvalitetsprodukter i svenskt massivträ såsom limfog, treskikt, lister och komponenter till byggbranschen. Med hög produktionskapacitet och en jämn kvalitet är vi en stabil samarbetspartner vid små såväl som större byggprojekt. Kontakta oss för att diskutera just era behov.


Ta del av våra senaste nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från KG List, ta del av aktuellt lagersortiment, inspirerande projekt och mycket annat.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.