Elfa clothing interior Click-in System Decor

Elfa

Råvara från svenska skogar -
paneler och lister från KG list

TILLVERKAT I SMÅLAND, GLÄDER HEM PÅ TRE KONTINENTER

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter individuella behov. I produktsortimentet ingår såväl flexibla förvaringslösningar som måttanpassade skjutdörrar – allt i hållbar och funktionell design av högsta kvalitet.

Måttanpassade och hållbara förvaringslösningar

Sedan 2020 har KG List haft ett betydande samarbete med Elfa. KG List tillverkar delar till Elfas produktlinje Décor. Ett skräddarsytt och hållbart förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov under hela livet. På KG Lists kundanpassade anläggning i Norrhult, Småland, tillverkas färdiga produkter för dessa smarta förvaringslösningar.

Elfa grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store – USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är noterade på New York-börsen

Företaget har tre fabriker och sju säljbolag runt om i Europa. För räkenskapsåret 2020 rapporterade koncernen en omsättning på cirka 1 155 miljoner kronor och antalet anställda var 438. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

KG List levererar funktionella och högkvalitativa slutprodukter av björk, såsom frontpaneler och dekorlister. Och vi är stolta över att vara med hela vägen – från råvaror till förpackning av färdiga produkter!

LÄS MER OM ELFA

KG List referens Elfa

Ta del av våra senaste nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från KG List, ta del av aktuellt lagersortiment, inspirerande projekt och mycket annat.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.