Stolab

Stolab

Råvara från svenska
skogar - Limfog från KG list

SVENSK MÖBELHISTORIA

Stolab- ett möbelföretag i småländska möbelriket som designat och tillverkat möbler i massivträ sedan 1907. Företaget som i över 100 år skapat möbler med stil, tradition och hög kvalitè är ett viktigt inslag i svensk möbeltillverkning.

Designstolar med limfog & komponenter från KG List

Nytänkande Design och form skapar förutsättningar som i fabriken i Smålandsstenar vävs samman med mångårigt hantverkskunnande ihop med modern teknik och tillverkning. Detta skapar unika slutprodukter du inte hittar någon annanstans.

KG List är stolta över att under många år varit en leverantör till stolab på limfog och komponenter. Lång erfarenhet, acklimatisering av råvaran och tillverkning med hög precision är vår ledstjärna. Tillsammans med Stolab har vi utvecklats och tagit fram produkter med hög kvalite vilket ger slutprodukten en lång livslängd.

LÄS MER OM STOLAB


Ta del av våra senaste nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från KG List, ta del av aktuellt lagersortiment, inspirerande projekt och mycket annat.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.