KG List referens Ballingslöv

Ballingslöv

Råvara från svenska
skogar - Treskikt från KG list

BALLINGSLÖV VÄLJER TRESKIKT FRÅN KG LIST

För de allra flesta som hör namnet Ballingslöv så associerar man till kök och det är precis det som satt den lilla orten i norra Skåne på kartan. Sedan 90 år har Ballingslöv tillverkat kök som gett det svenska hemmet unik vardagsglädje.

Ett samarbete sedan 1993

Kök i massivträ har alltid varit en viktig del i Ballingslövs sortiment och sedan 1993 då KG list började leverera komponenter till Ballingslöv har åtskilliga kubikmeter massivträ lämnat fabriken i Norrhult med destination Ballingslöv.

En milstolpe i det långa samarbetet mellan KG List och Ballingslöv var i slutet av 90-talet då Treskiktslimfogen togs in i sortimentet. Marknaden efterfrågade en ny och modernare kökslucka till den klassiska ramträluckan och Treskikten föddes.

Att tillverka en slät limfog som skulle vara formstabil skulle inte gå enligt experterna. Men tack vara lite småländsk envishet och en perfekt produktion skapades Treskiktsskivan och den är än idag en storsäljare.

LÄS MER OM BALLINGSLÖV

KG List referens Ballingslöv

Ta del av våra senaste nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från KG List, ta del av aktuellt lagersortiment, inspirerande projekt och mycket annat.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.