Vi upplever just nu stor brist på råvaror i ek
3 mars, 2022

Råvarusituationen

Vi upplever just nu stor brist på råvaror i ek och med det stora leveransstörningar. Det finns många faktorer runt om i Europa som påverkar råvarusituationen.

Vår strävan är att alltid kunna leverera och serva er, våra kunder, med rätt material i rätt tid. Vi på KG List gör vårt yttersta för att säkra råmaterial, men just nu finns det inte tillräckligt med råvaran med den kvalitet vi behöver för våra produkter. Den turbulenta situationen bidrar också till ökade priser eftersom efterfrågan är större än tillgången. Även andra träslag påverkas, men än så länge inte i samma utsträckning som ek.

Vi måste därför under en period minska vårt sortiment av treskikt i ek till följande storlekar: 604×725, 604×874, 920×880, 604×1450, 604×2410

Vi producerar efterhand som vi har råmaterial och beklagar att vi därför har svårt att lämna exakta leveranstider. Vi på KG List gör vad vi kan för att möta behovet av våra produkter.

Vi hoppas på er förståelse. Som vanligt är ni varmt välkomna mer era beställningar till order@kglist.se och förfrågningar till info@kglist.se för snabbast hantering.

Vi på KG List är oerhört tacksamma över att få vara er leverantör och gör allt vi kan för att serva er på det bästa sätt.

Välkomna med era förfrågningar!
KG List