Stolab - väljer KG List

Stolab- ett möbelföretag i småländska möbelriket som designat och tillverkat möbler i massivträ sedan 1907. Företaget som I ÖVER 100 år skapat möbler med stil, tradition och hög kvalitè är ett viktigt inslag i svensk möbeltillverkning. Nytänkande Design och form skapar förutsättningar som i fabriken i Smålandsstenar vävs samman med mångårigt hantverkskunnande ihop med modern teknik och tillverkning. Detta skapar unika slutprodukter du inte hittar någon annanstans.

KG List är stolta över att under många år varit en leverantör till stolab på limfog och komponenter. Lång erfarenhet, acklimatisering av råvaran och tillverkning med hög precision är vår ledstjärna. Tillsammans med Stolab har vi utvecklats och tagit fram produkter med hög kvalite vilket ger slutprodukten en lång livslängd.

Läs mer om Stolab på www.stolab.se

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer