Marbodal - väljer treskiktslimfog

Marbodal är den snart hundraåriga kökstillverkaren i Tidaholm som skapar kök med form och funktion. Marbodal sätter människan i centrum och fokuserar på miljö, kvalité och närproducerat. Därför är kök i massivträ ett självklart inslag i Marbodals sortiment.

Marbodal väljer Treskiktslimfog i ek och björk från KG List. Det naturliga valet som med råge uppfyller deras krav på miljö, kvalité och närproducerat. Ett massivträkök i Treskikt är en investering för framtiden.

Läs mer om Marbodal på www.marbodal.se eller se filmen här

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer