Tre Sekel - Traditionellt möbelhantverk för modern livsstil

Tre Sekel- traditionellt möbelhantverk för modern livsstilar.

Vi är stolta över att vara underleverantör till Tre Sekel som genom god design och högklassigt hantverk tillverkar möbler som alltid passar in i alla miljöer och interiörer, oavsett från vilken epok möblerna härstammar. Vi på KG-List levererar limfog hög kvalité och i nära sammarbete med kunden för att uppnå önskat resultat ut till slutkunden. 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer