Situationen för Ek

Eken fortsätter att vara svår att få fram i tillräckliga volymer vilket leder till att priserna drivs uppåt. Hur länge detta kommer att fortsätta är svårt att förutse men då vi går in i en period med mindre avverkningar, och därmed mindre sågningar, tror vi inte att situationen kommer att förändra sig inom en nära förestående tid. Vi på KG list försöker förebygga bristen på ek med att höja våra lagernivåer på råvara. På så sätt klarar vi merparten av våra leveranser i rätt tid.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, amerikansk al, valnöt och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer