Prisjustering

Då den svenska kronan under en längre tid blivit svagare mot euron, samtidigt som råvarupriserna på framförallt ek fortsätter stiga, är vi tvingade att göra en korrigering på våra priser från och med den 1 juni. En höst med mycket regn och därefter en lång vinter har gjort att förhållanden i skogen varit ogynnsamma. Timmerflödet till sågverken har på många ställen varit onormalt under en längre period vilket har lett till brist på en del sortiment. Men vi jobbar ständigt med att fylla på våra lagervolymer för att tillgodose våra kunder med snabba leveranser. Era förfrågningar är alltid varmt välkomna!

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer