Nyheter Januari

Välkomna Bogdan & Slavisa!
KG List satsar vidare
Från den 1 januari har vi anställt Bogdan Stojkovic och Slavisa Stojkovic som båda arbetat många år i branschen. Bogdan och Slavisa kommer ha sin placering i Silkeborg, Danmark, där vi också startat ett dotterbolag KG List Aps.

År 2017 köpte vi även sågverket Österbymo Hardwood där vi i första hand sågar ek. De samlade erfarenheterna och kontaktnäten som KG List, Österbymo Hardwwod samt Bogdan och Slavisa har ger oss stora möjligheter att tillgodose våra nuvarande och framtida kunders önskemål. Med de egna produktionsenheterna samt våra samarbetspartner runt om i Europa kan vi erbjuda våra kunder ett brett sortiment av limfog, komponenter och sågat hård trä. KG List har de senaste åren investerat i en maskinpark för högre bearbetningsgrad samt ytbehandling.

Vi ser fram emot att ett händelserikt 2020 och vill önska alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartner en god fortsättning!
Ni är alla välkomna att höra av Er till oss!

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer