ÖHW Årets Företag 2018

Vi kan med stolthet meddela att vårt dotterbolag Österbymo Hardwood har tilldelats utmärkelsen Årets företagare i Ydre 2018!
Det var en överrumplad Gunnar Arvidsson, ÖHWs platschef, som mottog utmärkelsen under årets företagarfest på Solviken. Kommunalrådet Sven- Inge Karlsson och Ydre Näringslivs Tomas Johansson meddelade juryns motivering om att ÖHW låg steget före andra företag i Ydre vad gällde investeringar och att ÖHW gjort ett fantastiskt jobb för framtidstron och nya arbetstillfällen i det lilla samhället. Ett företag med hög kapacitet och god flexibilitet med en vilja att gå framåt.
Vi gratulerar ÖHW och kan bara säga TACK och tillsammans fortsätta att leverera! Se artikel från Smålands Dagblad här!

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer