Lagersortiment - Vad finns i lager

Limfog, fingerskarv

Limfog fingerskarv tillverkas i huvudsak mot ett lagersortiment. I tabellen finns de standardstorlekar som du kan välja mellan. Limfogen tillverkas i en A/B kvalité med putsning i 120 korn på A-sidan och 80 korn på B-sidan. Om du har särskilda önskemål på träslag, dimension, CNC-bearbetning och ytbehandling är du välkommen att skicka in en förfrågan till oss.

Limfog, helstav

Limfog helstav tillverkas i huvudsak mot kundorder efter kundens önskemål. Men limfog helstav lagerhålls också för att bädda för snabba leveranser i både små och stora volymer. I tabellen finns de standardstorlekar som du kan välja mellan. Limfogen tillverkas i en A/B kvalité med putsning i 120 korn på A-sidan och 80 korn på B-sidan. Om du har särskilda önskemål på träslag, dimension, CNC-bearbetning och ytbehandling är du välkommen att skicka in en förfrågan till oss.

Rundstav

Rundstav lagerhålls främst i furu men även i ek, ask, björk och valnöt. Rundstaven har många användningsområde som till exempel handledare och skaft. Den hyvlade ytan håller hög kvalité och är i de flesta fall tillräcklig men putsning kan fås mot tillägg om så önskas. Rundstav till spolar i trappräcke tillverkas mot order med putsning och en högre dimensionstollerans. Kontakta oss för mer information.

Skärbrädor

Våra egentillverkade obehandlade skärbrädor håller en hög klass! Noga utvalda material som sorteras och limmas på högkant av vår duktiga personal. En perfekt present att ge bort till kunder eller anställda då vi även erbjuder möjlighet att fräsa in er egen text eller logga.

Trappsteg

Limfog till trappsteg tillverkas i ek, ask och friskkvistig furu och lagerhålls dimesnioner enligt tabell.

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Treskikten lagerhålls i standardstorlekar och används i första hand till köksluckor och garderobsdörrar. Den formstabila kosntruktionen i kombination med en väl färgsorterad framsida gör att treskikten även lämpar sig väl till möbler, hyllplan och bordskivor. Treskikt tillverkas i 3 skikt som namnet säger men vi tillverkar även femskikt efter kundens önskemål både i samma träslag eller olika träslag i skikten.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med KG List

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer