KG List – Modern och effektiv
maskinpark skapar mervärde!

Med den senaste maskintekniken i händerna på vår yrkesskickliga personal blir vi en konkurrenskraftig och långsiktig partner. Med rätt kvalité på råvara, bearbetning med stor precision, tolerans och effektivitet skapar vi ett högt produktvärde till ett konkurrenskraftigt pris. Det ger dig som kund förutsättningar för att skapa en slutprodukt med unika egenskaper.

Våra produkter

Treskikt

Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, furu och ask. Efterfrågan är stor och treskikten är idag vår enskilt största produkt.

Läs Mer

Limfog

Limfogen tillverkas både mot vårt lagersortiment och orderstyrt efter kundens önskemål med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt. Kvalitén på limfogen avgör valet av råmaterial och kan variera från helstav eller fingerskarvat i olika råvarukvalitéer.

Läs Mer

Komponenter & List

Komponenter och List är en bred produktgrupp som består av möbelkomponenter, fallande listverk samt hyvlade och limmade komponenter. Genom vår flexibla produktion har vi möjlighet att skapa produkter för olika ändamål.

Läs Mer

KG List – Sveriges ledande tillverkare av limfog i lövträ.

Vår historia startar 1951 och sedan dess har KG List gå från att vara en snickerifabrik till Sveriges ledande tillverkare av limfog i lövträ. Från vår fabrik i Norrhult mitt i Småland levererar vi produkter av yttersta kvalitet. Kunder som vi jobbar med idag finns i branscherna kök, möbel, bad, snickeri, dörrar och trappor. Vår flexibilitet och kunskap gör oss också till en stark underleverantör till objektmarknaden.

Läs broschyr

Kundcase
Ballingslöv

Läs mer >>

Se Referenser

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om våra produkter eller behöver prisuppgift, kontakta oss

Nyheter

Midsommartider

Vi stänger kl 13 torsdagen den 18/6 och vill passa på att önska alla en trevlig midsommar!

Semester

Vi håller stängt mellan v28-v31
We are closed for holidays between week 28-31